Dag allemaal,

Met inmiddels twee voeten ver in december, bevindt ons land zich in een harde lockdown. Voor heel veel mensen betekent dit opnieuw weer een flinke omschakeling. Het betekent ook dat de maatregelen voor binnen sporten weer aangescherpt zijn. Waar we tot afgelopen week nog tot 17.00 mochten sporten, is de praktijk voor alle sport- en pilateslessen helaas gesloten. Binnen sporten is tot nader bericht niet toegestaan.

We zullen het abonnementsgeld van januari niet incasseren. Wel hopen we dat we half januari weer gewoon kunnen opstarten.

Als fysiotherapiepraktijk vallen we onder de medische contactberoepen, wij mogen mensen blijven behandelen. Simone mag als haptotherapeut ook mensen blijven behandelen. We dragen al weer een paar weken een mondkapje, ontsmetten de boel nog steeds na iedere behandeling en wassen uiteraard zorgvuldig onze handen.

Tot nader bericht mag er tot 14 januari helemaal niet binnen gesport worden.
Alle sport – en pilateslessen komen hiermee te vervallen.

We blijven goede hoop houden dat sporten als een van de eerste dingen zijn die hervat mogen worden in januari. Zeker omdat sporten onze natuurlijke weerstand helpt op te bouwen, fysiek én mentaal. Wij hopen een ieder van jullie in goede gezondheid in januari te mogen treffen. Mocht er in januari geen uitzicht zijn op versoepeling van de maatregelen, dan gaan we kijken hoe we jullie toch in beweging kunnen houden online.

De praktijk is GEOPEND
voor u en anderen die behandelingen nodig hebben.

Uiteraard blijven de basisregels nog steeds van toepassing. Blijf aub thuis indien je klachten hebt, ook al zijn het milde verkoudheidsklachten.
Voor nu voelen we mee met iedereen die weer ontzettend heeft moeten schakelen. Succes de komende weken. We wensen iedereen een warme, liefdevolle kerst, veel goede moed en een gezond en sportief 2022.

Namens ons allemaal van Fysiotherapie Dorst: Stefan, Jeroen, Susan, Rob, Anne, Martine en Simone