Dag allemaal,

Afgelopen vrijdag gaf ons kabinet weer een persconferentie vol nieuwe maatregelen. Als fysiotherapiepraktijk vallen we onder de medische contactberoepen. Voor ons veranderen de tijden waarop we mensen mogen behandelen niet. We dragen al weer een paar weken een mondkapje, ontsmetten de boel nog steeds na iedere behandeling en wassen uiteraard zorgvuldig onze handen.

Helaas hebben we voor een aantal sporters minder goed nieuws. Zoals je mogelijk gehoord hebt, moeten de recreatie-sporten vanaf 17.00 hun deuren sluiten. Wat betekent dit concreet voor ons? Dat wij ook geen groepen meer mogen draaien na 17.00. De pilates-les van maandag 17.00 en de trainingen van maandagavond 19.00 en 20.00 komen hierdoor te vervallen. Ook kunnen de pilates-lessen van donderdagavond 19.00 en 20.00 helaas niet doorgaan.

Helaas geldt voor onze maandag- en donderdagavond trainings- en pilatesgroepen dat we deze voor de komende 4 weken moeten afzeggen. We zullen het abonnementsgeld deze maand uiteraard niet incasseren.

Mocht je graag blijven komen, in de 9:00 uur groep van zaterdagochtend zijn er 3 plaatsen. En in de rugscholingsles van 10:00 is nog ruimte voor 2.
Ook zal er bij genoeg animo 1 pilates-les (max 5 personen) op donderdagmiddag om 16.00 gegeven gaan worden. De lessen die altijd al overdag plaats vinden (maandag, woensdag en donderdag om 13:30 en donderdag 11:30) gaan uiteraard gewoon door.
Mocht je nou deze periode graag op zaterdagochtend komen trainen of op donderdagmiddag bij de pilates-les aansluiten, bel dan maandagochtend naar de praktijk om dit met Martine te bespreken. Of stuur voor woensdag een mail naar info@fysiotherapiedorst.nl.

De praktijk is GEOPEND
voor u en anderen die behandelingen nodig hebben.

Uiteraard blijven de basisregels nog steeds van toepassing. Blijf aub thuis indien je klachten hebt, ook al zijn het milde verkoudheidsklachten.

Blijf zo veel mogelijk in beweging, blijf gezond en hopelijk tot snel weer!

Namens ons allemaal van Fysiotherapie Dorst:
Stefan, Jeroen, Susan, Rob, Anne, Martine en Simone