PILATES; CORE&MORE

PILATES CORE & MORE is een perfect pilates training voor het hele lichaam of zoals dat mooi heet: voor Body & Mind. Pilates is een trainingsvorm, die “back to basic” gaat; terug naar alle natuurlijke bewegingsvormen, terug naar de natuurlijke spierketens.

Pilates richt zicht op het versterken van je core en het verbeteren van je lichaamshouding. Core spieren zijn de diepe spieren van de buik en rug. Door deze spieren te trainen zal je houding verbeteren, waardoor je gemakkelijker recht op kunt zitten, staan en lopen zonder afhangende schouders. Ook zullen eventuele rugklachten minder worden.

De kracht zit hem vooral in de eenvoud en combinaties van de bewegingen. We werken volgens de 5 principes van Pilates; concentratie, beheersing, centrum, nauwkeurigheid en ademhaling. Zowel kracht, lenigheid als stabiliteit komen hierbij aan bod.

Omdat je serieus, precies en geconcentreerd aan het trainen bent, zul je ook ervaren dat je rustiger in je hoofd wordt.

CORE&MORE PILATES tijden: maandag 17.00- 18.00 en donderdag 19.00-20.00 en 20.00-21.00

Fysiotherapie Dorst Pilates Core More

Fysiotherapie DorstFysiotherapie Dorst bestaat uit een ervaren team van professionals en is gevestigd in het witte gebouw op de hoek van de Dennenlaan met de Mispelstraat in Dorst. Het team bestaat uit 4 fysiotherapeuten met allerlei specialisaties, waaronder een manueel therapeut i.o., een haptotherapeut, een cesartherapeut en een diëtist.