SPORTEN EN MEDIFITGROEPEN

Sporten en medifitgroepen in Dorst bij Fysiotherapie Dorst

In een kleine groep met persoonlijke aandacht onder begeleiding van een fysiotherapeut of pilatesdocent. Geen vast riedeltje maar uitdagende, gevarieerde oefeningen op maat.

Kom eens langs of bel voor een gratis proefles.

Medifit bij Fysiotherapie Dorst is een uur trainen op vaste tijden in kleine groepen (maximaal 6 personen) onder begeleiding van een fysiotherapeut of een pilatesdocent. De training wordt afgestemd op uw mogelijkheden en conditieniveau. Tijdens de trainingen is er veel aandacht voor de juiste houding, opbouw en uitvoering van de oefeningen. Gezond bewegen, in een kleine setting en ontspannen sfeer met persoonlijke begeleiding staat bij ons centraal. Beginniveau en leeftijd speelt geen enkele rol.

Sporten bij Fysiotherapie Dorst is voor iedereen geschikt; van jong tot oud die op een verantwoorde manier aan zijn of haar gezondheid en/of conditie wil werken. Soms kan het na een periode fysiotherapie verstandig zijn om door te trainen of heb je bepaalde klachten waardoor je moeilijker kunt sporten of als je juist klachten wilt voorkomen is medische fitness uitermate geschikt! Maar ook als je wilt sporten, maar niet goed weet hoe je moet beginnen of misschien voel je je niet zo op je gemak in een grote sportschool, dan ben je bij ons aan het goede adres.