Begeleiding nodig bij het sporten?
Kom naar het sportspreekuur

Het sportspreekuur is een gratis service voor de leden van Neerlandia ’31 en Tv Tendo. Hierbij krijg je inzicht in klachten die tijdens het sporten zijn ontstaan. We kijken samen naar de ernst van de klachten en hoe je deze klachten het beste kunt voorkomen in de toekomst.

Wat is het sportspreekuur?

Het sportspreekuur is een service welke wij aanbieden voor alle leden van Neerlandia ’31 en TV Tendo. Een afspraak duurt 10-15 minuten. Tijdens het sportspreekuur wordt er een korte screening gemaakt van uw klachten door middel van een gesprek en lichamelijk onderzoek. Op basis daarvan geeft de fysiotherapeut u advies over uw klachten.

Wat is het doel?

Bespreken of en hoe je het beste verder kunt met sport en bewegen, inschatting of er verdere behandeling nodig is. Tips en advies over de klachten welke aansluiten bij jouw sport.

Wanneer is het sportspreekuur?

Donderdag 18:30-19:30

Wanneer is het nuttig?

  • Twijfel over klachten tijdens het sporten.
  • Voorkomen van verergering van jouw klachten.
  • Kort advies over uw klachten.

Hoe kan ik me aanmelden?

U kunt zich aanmelden door te bellen naar 0161-416140 of te mailen naar info@fysiotherapiedorst.nl

Geef duidelijk aan dat u zich aanmeldt voor het spreekuur.

Wat is het sportspreekuur?

Dit gratis spreekuur is jouw eerste stap naar het begrijpen en aanpakken van sportgerelateerde klachten. Tijdens een persoonlijk gesprek kijken we naar klachten die zijn ontstaan tijdens het sporten. Samen onderzoeken we de ernst en oorzaken van deze klachten.

Het gaat er niet alleen om dat je inzicht krijgt in wat er speelt, maar ook dat je leert hoe je soortgelijke problemen in de toekomst kunt voorkomen. We geven je praktische tips en adviezen die aansluiten bij jouw specifieke situatie en sport. Zo zorgen we ervoor dat je met vertrouwen en veiligheid terugkeert naar je sportactiviteiten en optimaal kunt blijven presteren.

Wat heb jij aan het sportspreekuur?

Tijdens het sportspreekuur ontvang je gratis advies, afgestemd op jouw unieke situatie. We analyseren samen je sportgerelateerde klachten en bespreken de beste aanpak voor jou.

Je krijgt een duidelijk beeld van de oorzaken van je klachten. Dit inzicht is essentieel om herhaling te voorkomen en helpt je om slimmer en veiliger te sporten.

Leer effectieve methoden om toekomstige blessures te voorkomen. Wij voorzien je van praktische tips en oefeningen die je kunt integreren in je sportroutine, voor een gezondere sportbeleving.

Klinkt dit alsof het voor jou interessant zou kunnen zijn? Maak gerust een eerste afspraak. Tijdens het eerste gesprek geven we je al iets mee waar je meteen mee verder kan. 

Wat kun je verwachten van het sportspreekuur?

Tijdens het sportspreekuur kun je een uitgebreide en persoonlijke benadering verwachten, gericht op het aanpakken van jouw specifieke sportgerelateerde klachten.

We beginnen met een grondige analyse van de klachten die zijn opgetreden tijdens het sporten. Hierbij kijken we naar zowel de ernst als de onderliggende oorzaken van deze problemen. Vervolgens bieden we je deskundig advies over hoe je deze klachten in de toekomst kunt voorkomen. Dit omvat praktische tips en oefeningen die specifiek zijn afgestemd op jouw situatie en sportactiviteiten.

Het doel is niet alleen om je huidige klachten te verlichten, maar ook om je te voorzien van de kennis en middelen om toekomstige blessures te voorkomen, zodat je veilig en met vertrouwen kunt blijven sporten.

Ons behandelingsproces stap voor stap

Hoe ziet een fysiobehandeling bij Fysiotherapie Dorst eruit?

Tijdens het sportspreekuur krijg je de kans om sportgerelateerde klachten te bespreken met een gespecialiseerde fysiotherapeut. We analyseren je klachten, bespreken de mogelijke oorzaken en geven advies over behandeling en preventie.

Nee, het sportspreekuur is een gratis service. Het is bedoeld om je inzicht te geven in je klachten en advies te bieden over hoe je deze kunt aanpakken, zonder dat daar kosten aan verbonden zijn.

 

Het is handig om een beschrijving van je klachten en je sportroutine mee te nemen. Denk ook na over specifieke vragen die je hebt. Dit helpt ons om jou zo goed mogelijk van advies te voorzien.

Meer weten? Stel je vraag aan onze specialisten

Wij hebben de kennis in huis om al jouw vragen te beantwoorden. Vul onderstaand contactformulier in en dan komen wij zo snel mogelijk bij je terug.

Meteen een afspraak maken?